In News

Kuka keksi IBC:t

IBC -konsepti patentoitiin vuonna 1993 sen keksijän, Olivier J. L. D’Hollander of Limelettin ansiosta Belgiassa Dow Corning S.A:n puolesta. Konseptin inspiraationa oli “Taitettava palokehys, joka sisältää muovipullon” joka patentoitiin vuonna 1990 sen keksijän Dwight E. Nicolsin asiosta Hoover Group Inc. -yhtiölle.

Välitön Irtotavarasäiliö (IBC), IBC tote tai lavasäiliö ovat uudelleenkäytettäviä teollisia säiliöitä, jotka on suunniteltu nesteiden kuljetukseen ja säilytykseen.

IBC -säiliöitä käytetään useilla eri teollisuusaloilla nesteiden kuljettamiseen ja säilytykseen, sisältäen:

  • Maalit ja lakat
  • Kemikaalit
  • Hajusteet
  • Elintarvikeaineet
  • Lääketieteelliset ainekset
  • Viinit ja muut juomat

Muiden hyötyjen lisäksi IBC:t ovat helppoja käsitellä, kestäviä, uudelleenkäytettäviä, luontoystävällisiä ja tarjoavat säilytystilaa viiden standardin säiliön verran. Vähemmän säiliön hyöty on myös materiaalien tehokkaampi kuljetus.

IBC NESTEN KULJETUS JA SÄILYTYS

Jotkut käyttäjistä kuitenkin kokevat ongelmia säiliössä olevan tuotteen jähmettyessä. Tähän ongelmaan sekoittimet toimittajat tarjosivat kannettavat mikserit, jotka mahtuivat IBC -säiliöön, jolla oli limitetty vaikutus aukon koon ja tuotten SG:n ja viskositeetin takia.

Euromixeri huomasi tarpeen IBC sekoittimeen, joka pystyy uudelleensekoittamaan eri tuotteita eri ominaispainoilla (SG) ja viskositeetillä. Euromixerin perustaja Howard Stafford huomasi ongelman ja perusti yhtiön vuonna 2000. Yksi sen ensimmäisistä tuotteista oli IBC sekoitin uniikilla taittuvalla juoksurataksella (E-400), joka pystyy sekoittamaan laajan määrän tuotteita.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

euromixers-new-technical-data