Sekoittimet Terveyssovelluksiin

Euromixers – Saniteetit ruostumattomasta teräksestä valmistetut mikserit / sekoittimet on suunniteltu vastauksena elintarvikealan kysyntään: Farmaseutti -ja kosmeetiikka aloille ja tarjoaa standardina korkealaatuiset hygieeniset tuotteet, joita voidaan suunnitella sopimaan täydellisesti tarvitsemiisi sekoitus- / hygienia vaatimuksiin.

Euromixers on EHEDG :n jäsen Eurooppalainen hygienia-,
suunnittelu- ja designryhmä.
SANITEETTI TANKKI MIKSERI

Hygieeniset Tankki Mikserit

Pienet kannettavat mikserit voidaan kiinnittää tai asentaa tankkiin tai suoraan sekoituslaitteeseen käyttäen standardia kolmiosaista laippaa helpon irrotettavuuden varmistamiseksi siivouksen tai laitteen / mikserin eri sijaintiin siirron helpottamiseksi. Standardit mikserit on tehty ruostumattomasta teräksestä FDA elastomeerillä elintarvikkeille, farmaseuttiseen käyttöön, steriiliin huoneympäristöön. Vaihtoehdot ovat käytössä EHEDG suunnitelluilla mekaanisilla tiivisteillä tai ovat irrotettavissa mikserin akselin ja rataksen pitämiseksi paikallaan sterilisaation varmistamiseksi autoklaavissa.

Mikserit kannettavilla jalustoilla

Euromixers ruostumattomasta teräksestä valmistetut kannettavat mikserit on suunniteltu
helpottamaan käyttöä farmaseuttisessa, steriilissä huoneympäristössä ja mikseri sekä kannettavat jalustat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Elektroniset säädettävät nopeusasemat onsaatavilla digitaalisen nopeudensäätimen kanssa tai taajuusnäytöllä, joka on kiinnitetty kontrollipaneelin oveen tarkkuuden toistettavuuden helpottamiseksi.

SANITEETTI TANKKI AGITAATTORI

Työkaluja ei tarvita – Sekoitusakseli voidaan sovittaa ja poistaa ilman työkaluja, jotka käyttävät positiivista salpauspaikkaa.
Lukituspainikkeet on sovitettu laitteeseen niin, ettei mikseri käynnisty ennen kuin suoja on paikoillaan ja mikseri on asetettu paikalleen laitteen yläpuolelle.
Tilaustyöt ovat saatavilla sopimaan asiakkaan tarpeisiin.

Hygieeniset sekoitusasemat

Tilaustyönä tehtävät puhtaan huoneen Hygieeniset Sekoitusasemat tarjoavat optimaallisen tehokkuuden Push button käyttökorotuksella / madalluksella sekä ympäristön ohjausjärjestelmän integraatiolla.

Valokuvan mikseriasema on varustettu hitaalla ruostumattomalla teräsmoottorilla ja vaihteistolla, joka on täynnä NSF:ää (Luokka H1), elintarvikealan voiteluöljyä vuodon aiheuttaman saastumisen välttämiseksi ja laite tarjoaa “dry well” -ominaisuuden joka monitoroi mahdollisia vuotoja.

Asennus sisältää punnitusalustan sekä elektronisen toimilaitteen mikserin asennon muuttamisen helpottamiseksi, sekä sen sopimiseksi eri tankkikorkeuksille.

HYGIEENINEN MIKSERIASEMA
SANITEETTI MIKSERIASEMA

Huomautukset – Valokuvan mikseri testauksessa ennen sen asennusta tuotantoalueelle.

LIIKUTETTAVA MIKSERIN JALUSTA

Kysymykset / Tilaus

Ole hyvä ja ota yhteyttä tekniseen myyntitiimiimme
ja autamme sinua mielellämme.

sales@teknopump.fi

Tel: 00358 (0) 20 7350 800

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Start typing and press Enter to search