IBC ja Rummun Nesteen Sekoitusasema

IBC Sekoitusasemat

IBC Sekoitusasemat muoville tai ruostumattomalle teräkselle IBC on kustannustehokas ratkaisu tuotteen hyvän laadun varmistamiseksi käytön aikana. Laitteen ohjainkiskot ohjaavat kiskojen asentoa kun mikseri on nostettu tai laskettu IBC:hen elektronisen toimilaitteen napin painalluksella. IBC nesteen sekoitusasemat toimitetaan ohjainpaneelilla sekä turvalukituksella.

Standardit IBC sekoitusasemat voidaan sovittaa integroitumaan järjestelmien kanssa sen sijainnissa sisältäen pumput, ventiilit, punnitus ja mittausinstrumentit sekä ohjaimet sen sijainnin vaatimusten mukaan.

Vastapään sekoitusasema on alustalla jotta pumput ja venttiilit voidaan asentaa IBC:n alle helpon huollon mahdollistamiseksi. Mikseriä nostetaan ja lasketaan napin painalluksella sähköisen toimilaitteen toimimiseksi.

Mikserialustat, joita käytetään Vaarallisella alueella (ATEX varmennettu) voidaan toimittaa elektronisella tai pneumaattisella moottorilla ja käsin toimivalla vinssillä mikseri nostamiseksi ja laskemiseksi. Vastapään asennus sisältää myös asiakkaan itse tarjoaman savunpoistoyksikön.

Vaihtoehdot – standardit kostutetut osat ovat 316 ruostumatonta teräspolypropeenia, mutta myös PVDF on saatavilla. Monikäyttösekoitinasemiin sopii 210 litran rummut tai standardit IBC:t. IBC:n aukon roiskesuojat estävät tartuntaa tai roiskeita.

Rumpu sekoitusasemat

Paikallaan olevat tai liikutettavat rumpunesteasemat on suunniteltu 210 litran teräs tai muovirummuilla ja ne voidaan sovittaa sisältämään rumpupumpun tai suppilon mikserin operoidessa. Mikseriä nostetaan ja lasketaan napin painalluksella sähköisen toimilaitteen toimimiseksi.

Erilaiset mikserimallit, rataskokoonpanot ja sekoituspäät tarjotaan sopimaan useisiin eri tarpeisiin, aina korkean hyötysuhteen E-300 siipipyöristä aina viskoosimateriaaleille sopiviin spiraalipyöriin tai Korkean Leikkausvoiman roottorin staattorityöpäähän optimaallisen tuloksen saavuttamiseksi eri sovelluksissa.

Standardit Vaihtoehdot sisältävät – Elektroniset 400v 3ph tai 240v 1ph tai Pneumaattiset ajot, rumpupumpun sovittamisen rumpupumppuun sisältyen, Elektronisen muuttuvan nopeuden ohjauspaneelin digitaalisella näytöllä, jauhesäiliöt tai nestemäiset inlentit.

SEKOITTIMEN OHJAUSPANEELI
SUURITEHOINEN SEKOITINASEMA
SUURITEHOINEN LIIKUTETTAVA JALUSTA
ILMA / PNEUMAATTINEN MIKSERI JA JALUSTA

Kysymykset / Tilaus

Ole hyvä ja ota yhteyttä tekniseen myyntitiimiimme
ja autamme sinua mielellämme.

sales@teknopump.fi

Tel: 00358 (0) 20 7350 800

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Start typing and press Enter to search